lunes, 9 de abril de 2018

HEM CREAT UN CLASS DOJO

Bones tardes famílies, 
Arrel dels problemes de convivència que tots sabeu que hem tingut a classe al llarg del curs, varem decidir abans de Setmana Santa que a la tornada creariem un Class Dojo per tal de reforçar les conductes positives i desitjables i intentar extingir les conductes que distorsionen el clima de convivència adequat dins l'aula. La majoria ja coneixeu l'aplicació del curs passat però, per si algú no la coneix, és una aplicació que permet donar punts positius davant conductes correctes (que hem pactat entre tots) i punts negatius davant conductes que es necessiten millorar (també acordades conjuntament). Cada alumne tindrà els seus punts i també es valoren els punts a nivell global. Els pares podeu veure l'evolució dels vostres fills a través d'informes diaris, setmanals i mensuals. 

Aquesta eina, per tant, ens pot servir per conèixer amb més profunditat i rapidesa com van els vostres fills a classe, en quins aspectes fallen i en quins destaquen positivament i poder treballar conjuntament família i escola per tal de millorar en els aspectes que més els costen. També crea un vincle més fort entre escola i família i que els alumnes puguin escriure el que va passant diàriament a classe. D'altra banda, ens pot servir per que els alumnes puguin fer una autoavaluació i una autorregulació de la seva conducta i es fomenta l'autocontrol i la necessitat de fer les coses bé pel bé individual i grupal. 

Espero que us agradi el nou mètode i que als alumnes també, que es motivin per intentar millorar i superar-se ells mateixos i que el clima d'aula, per consegüent, canviï i sigui més positiu. Entre tots podem aconseguir-ho!

No hay comentarios:

Publicar un comentario